Panerai Radiomir Quaranta replika klocka tolkar charmen med klassisk stil

Sedan Panerai lanserade den första Radiomir replika klocka för mer än 80 år sedan har serien öppnat prologen till den klassiska legenden. Denna klockserie med djupt historiskt arv omfamnar tidens puls med sin tidlösa och tidlösa stil och är högt respekterad hos klockälskare. Dess estetiska kärnegenskaper kan alltid anpassa sig till olika tillfällen eller modets utveckling. Om man tar väskans storlek som exempel är diametern på den första Radiomir-klockan 47 mm Den stora och starka väskan är specialgjord för svåra och farliga seglingsresor. Idag har den helt nya Radiomir Quaranta-serien av klockor som håller fast vid essensen kommit ut och återskapat designen på 40 mm-huset i seriens historia. För att fortsätta Panerais unika estetiska koncept och mekaniska prestationer, injicerar den nya replika klocka en fräsch och modern atmosfär i Radiomir-serien.

Den nya klockan i Radiomir Quaranta-serien är 40 mm i diameter, vilket är särskilt iögonfallande. Den utsökta proportionsdesignen gör den lämplig för vardagliga och formella tillfällen och är flexibel för bärare av olika kön och handledsstorlekar. Materialet i rostfritt stål är polerat för att visa en glänsande lyster, och det ikoniska kuddformade fodralet gör klock kopior både elegant och dynamisk. Urtavlan är dekorerad med solstrålemönster, och du kan njuta av ljuset och skuggan som flödar på den känsliga strukturen med bara en liten rotation.

Den ikoniska urtavlan med sandwichstruktur har en enkel design, endast med arabiska siffror vid 12-tiden och 6-tiden, och resten är markerade med timmar. Urtavlan har en liten sekundvisare klockan 9 och en datumvisning klockan 3. Klockan är ihopkopplad med ett matt krokodilläderband, som är avslappnat och återhållsamt utan att sakna lyxig charm. De nya klockorna i Radiomir Quaranta-serien har lanserat tre klockor för att möta förväntningarna hos olika klockälskare.

Bland dem är den vita urtavlan belagd med beige Super-LumiNova™ lysande beläggning, med en mörkbrunt rem (PAM01292); den blå urtavlan är belagd med vit rolex replica Super-LumiNova™ lysande beläggning, med en mörkblå rem (PAM1293) ; Den svarta urtavlan är belagd med beige Super-LumiNova™ och är ihopkopplad med en svart rem (PAM1294). Dessutom kan den nya klock kopior även köpa remmar av olika material, färger och retuscheringseffekter, och bäraren kan byta ut dem efter behag för att matcha en mängd olika stilar.